Ahlan Wasahlan... Welcome... Selamat datang...

Selamat mengunjungi blog saya yang serba dhaif ini... blog ini hanyalah sekadar tempat saya membuat review tentang sesuatu isu, produk dan tempat saya mencurahkan apa saja pandangan, idea dan karya yang tidak seberapa....Terdapat juga entri-entri yang saya perolehi daripada kursus-kursus, pembacaan serta perkongsian dengan teman-teman bloggers dan saya panjangkan lagi perkongsian di sini. Terlalu banyak kekurangan dan insyaAllah akan saya perbaiki dari semasa ke semasa. Diharapkan agar ada sahabat-sahabat yang sudi berkongsi idea dan apa saja isu dan komen di sini. Segala sumbangan, nasihat dan apa saja komen dan input yang membina saya dahului dengan jutaan terima kasih. Syukran Jazilan.
Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya. Sila tekan butang "like" sekiranya anda suka dengan blog ini. Terima kasih sekali lagi

Wednesday, October 10, 2012

stormreaders/azanwaja69


Kepada pengunjung blog ini yang berminat dengan buku-buku agama, majalah-majalah solusi, al-ustaz, Al-Quran Digital, cd2 nasyid, interaktif, & Al-Quran serta produk2 kesihatan tetapi tidak berkesempatan ke kedai buku berhampiran tempat anda bolehlah mengunjungi kedai online stormreaders saya di link di bawah.  Sekiranya berminat untuk mendapatkan buku2 @ majalah2 @ produk2 tersebut, anda bolehlah menghubungi saya di facebook subuh_9669@yahoo.com atau sila sms ke no telefon yang tertera di website kedai online stormreaders azanwaja69. Sila klik link di bawah untuk masuk ke kedai online stormreaders. Terima kasih.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih di atas komen anda. Diharapkan sebarang komen yang ditinggalkan tidak menyentuh sensitiviti agama, perkauman dan isu keselamatan negara. Pihak saya tidak akan bertanggungjawab ke atas setiap komen yang tidak bermoral, melanggar etika dan undang-undang. Adalah juga diingatkan sebarang komen yang ditinggalkan di bawah tanggungjawab anda sendiri.