Ahlan Wasahlan... Welcome... Selamat datang...

Selamat mengunjungi blog saya yang serba dhaif ini... blog ini hanyalah sekadar tempat saya membuat review tentang sesuatu isu, produk dan tempat saya mencurahkan apa saja pandangan, idea dan karya yang tidak seberapa....Terdapat juga entri-entri yang saya perolehi daripada kursus-kursus, pembacaan serta perkongsian dengan teman-teman bloggers dan saya panjangkan lagi perkongsian di sini. Terlalu banyak kekurangan dan insyaAllah akan saya perbaiki dari semasa ke semasa. Diharapkan agar ada sahabat-sahabat yang sudi berkongsi idea dan apa saja isu dan komen di sini. Segala sumbangan, nasihat dan apa saja komen dan input yang membina saya dahului dengan jutaan terima kasih. Syukran Jazilan.
Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya. Sila tekan butang "like" sekiranya anda suka dengan blog ini. Terima kasih sekali lagi

Monday, September 17, 2012

Jalan-jalan Borneo Rainforest Miri

Jalan masuk ke resort-4km from the resort
Booting Activity

Sarang burung helang @ pokok tualang


Pokok Dabai-sejenis buah yang terdapat di borneo-
berwarna hitam apabila ranum-rasanya agak lemak.
Salah sebuah resort yang ada di sini


2 comments:

  1. Borneo rainforest.. tempat yang sesuai untuk release-tension.. besstttt..

    ReplyDelete
  2. sekali sekala meninjau panorama hutan hujan sambil mencuba aktiviti2 menarik dengan sajian yg enak amat2 berbaloi...

    ReplyDelete

Terima kasih di atas komen anda. Diharapkan sebarang komen yang ditinggalkan tidak menyentuh sensitiviti agama, perkauman dan isu keselamatan negara. Pihak saya tidak akan bertanggungjawab ke atas setiap komen yang tidak bermoral, melanggar etika dan undang-undang. Adalah juga diingatkan sebarang komen yang ditinggalkan di bawah tanggungjawab anda sendiri.